Foto

w_P1156891

Fotografering är mitt levebröd, och härligt nog också ett av mina största intressen! Jag har fotograferat i drygt 30 år – de senaste 10/15 åren i allt större professionell utsträckning. Ofta skriver jag även texter i samband med fotograferandet, men det är trots allt som en fotograf jag känner mig när jag är ute på jobb.

w_dressyr

I tidningen Ridsport har jag genom åren haft massor av reportage och referat (både tävlingar och utställningar). Det har varit fantastiska resor, och Ridsport har faktiskt tagit mig till hästgårdar från Skåne i söder till norra Norrbotten. Det känns som en stor rikedom att ha rest runt så mycket i hästsverige som jag har gjort, och träffat så mycket intressanta människor! Jag har fotat och skrivit för Ridsport i olika omfattning sedan 1995.

wP5246247

Webbsajten Poplight bevakar musiktävlingar och festivaler, och där är jag anlitad som fotograf sedan 2009. Tack vare Poplight har jag fått besöka massor av deltävlingar och finaler i bland annat Melodifestivalen, och jag var även på plats vid Eurovision Song Contest i Oslo 2010 (då tog jag bilden på Anna Bergendahl ovan). Poplight har också tagit mig till Idol-finaler, olika galor (Grammis, P3 Guld osv) samt till olika festivaler både i Sverige och Norge. Musikuppträdanden är roligt att fotografera!

w_7055944

Jag tycker också om att bara fotografera min omgivning. Som till exempel min systerdotter Norna som jagar såpbubblor som min son Jonatan blåser. Jag är frilansfotograf, bland annat för tidningen Ridsport.

Min fotosida:

www.jennystaaf.com

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s