Besök hos grannen och gannbesök av häst

wP6230460

Idag har vi haft fullt i huset. Mina systrar Jossan och Elin samt min pappa har varit på besök här i några dagar, Jonatan är hemma för sitt såpbubblande, och idag kom min tredje syster Julia på besök med sin familj – sambon Jocke och barnen Norna och Iris. Då passade vi på att gå och hälsa på grannen Anna och Julian som har massor av gulliga djurungar. Katten Mucklan har fått fyra lurviga små kattungar, de var så söta! Iris gosar med en av de svart/vita.

wP6230462

Och här är Norna med den andra svart/vita. Förutom katterna har Anna och Julian också tre hundar och en liten häst – Lillan – som vi fick låna hem en sväng. Norna, Iris och Algot fick rida en liten stund på Lillan och det tyckte de förstås var superkul.

wP6230454

Men hur kul det än är med djur och djurungar så är det inget som går upp mot Julians leksakstraktorer tycker Algot! Julian är ju drygt två år äldre så han är lite som en idol för Algot, dessutom har han så mycket coola grejor.

wP6230475

Sedan fick Lillan följa med hem till våra hästar, det har vi pratat om länge. Så nu släppte vi ihop dem för första gången. Här har Zamira precis fått syn på Lillan i hagen.

wP6230482

Zara var väldigt vänligt inställd och nosar sällskapligt på Lillan. Hon är såååå liten!

wP6230489

Och vansinnigt söt – det går inte att komma ifrån att hon nästan är som en leksakshäst. Det gick i alla fall bra att släppa ihop dem och Lillan skall gå med våra hästar en liten sväng nu varje dag.

Annonser
Det här inlägget postades i Hästar, Moflo Stuteri, Personligt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s