Dags för Lejonet och Creedence att hitta sina hem

wkattungar2013Tiden går verkligen jättefort, och när man har så enkla kattungar som vi haft den här gången så har det liksom inte känts så brådskande att sälja dem. Men nu när de blivit 15 veckor är det hög tid att i alla fall börja leta efter nya hem åt dem!

Greger får vi vänta lite med. Han råkade ut för en olycka för ungefär två veckor sedan, vi tror han fick ett getingstick. Även om han numera är tämligen återställd, så hann han bli lite smal under tiden han var dålig så han får repa sig lite tills vi söker nytt hem till honom.

Det är alltså en kull med hankatter födda 27 februari 2013. Mamma är vår fina katt Pengar, och pappa är Benjamins katt Subban (Subban är förresten återfunnen – han håller till i stallet nere vid kyrkan och blir matad där, men vi har inte kunnat fånga honom). Det är vanliga bondkatter.

wP6109033

Lejonet är den mjukaste av de tre. Han är min personliga favorit och är den vi räddade till livet när han var nyfödd (finns ett blogginlägg om det här). Han är väldigt social och gosig. Mjuk både att klappa och i sin framtoning. Blir en toppenvän!

wP6068903Creedence är lite större och ”kattigare eller vad man skall säga. Även han väldigt kelig och gosig. Ja, egentligen är de väl väldigt jämbördiga och det är svårt att se skillnad på dem och man inte ser den tillsammans. De har lite olika teckning på tassarna i alla fall som man kan känna igen dem på. Creedence är den som föddes baklänges.

Viktigt för oss är att det här INTE blir några sommarkatter, utan vi söker ett kärleksfullt, stabilt och varaktigt hem till dem. De är helt rumsrena (går på låda eller ute), kan vara både inne och ute och är duktiga på att tala om ifall de vill gå just ut eller in. De levereras avmaskade. Vi har tänkt oss 500 kr/st för dem, men det viktigaste är att de får ett bra hem.

Annonser
Det här inlägget postades i Kattungar, Personligt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s