Nytt och lyckligt liv för Moflos Fester

w_fester2008

Av alla mina uppfödningar rankar jag Moflos Fester RW 119 allra högst. Inte bara för att han blev en avelsgodkänd hingst och skänkte mig fina framgångar vid treårstest och utställningar, utan allra mest för den väldigt speciella individ han var/är. Han var speciell redan från början, intelligent, uppfinningsrik, tuff och stark men ändå känslig på sitt eget sätt. Ett hjärta av guld, men samtidigt massor av hingstkaraktär som ibland ställde till det för oss.

Förra våren sålde jag Fester till Dalarna. Fester fick ett helt nytt liv och hamnade på ett ställe där han fick en mer meningsfull tillvaro, och där alla hans fina egenskaper verkligen kommer till rätta. Han har fått en hästkompis som han går med, han tränas i frihetsdressyr, rids och körs och verkar jättelycklig.

Tyvärr blev inte själva försäljningen lika lycklig, och både säljare och köpare kände sig nog lite brända. Vi har idag ingen kontakt med varandra. Idag fann jag dock Festers egna, nya blogg och har suttit och läst igenom alla inlägg. Och tittat på alla fina bilder. Han ser fantastiskt lycklig ut och jag blir så glad i hela kroppen över det nya liv han fått. Fäller en och annan tår också över att vi inte delar liv längre, men det är inte så att jag önskar honom tillbaka. Han hade det såååå mycket mer enahanda här med att bara gå i hagen år ut och år in, och sedan betäcka några ston på sommaren. Han kunde inte gå med andra hästar här, men på nya stället går det bra och det måste ge honom en sådan fantastiskt mycket bättre livskvalitet.

Tack för att du valde att dyka upp i mitt liv, älskade Fester! ❤

wmoflosfester

Annonser
Det här inlägget postades i Moflo Stuteri, Personligt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s